Наша историја

Зхејианг Ионгиуан Валве Цо Лтд, државно предузеће фабрике вентила Зхејианг Ионгканг, основано је 1967. године. Са историјом од скоро 54 године историје, ми смо један од најбољих добављача вентила, које је одредило национално министарство машинске индустрије , и једно од кључних предузећа за производњу вентила у провинцији Зхејианг.


Наша компанија може развијати и производити нове производе према захтевима купаца и узорцима. Компанија усваја данашњу напредну технологију и опрему за ливење за израду свих врста грубих и готових делова (може се ливети за производњу дуктилног гвожђа, сивог гвожђа, нерђајућег челика, угљеничног челика итд.) И има стручно техничко особље и високе стандарде метода прегледа .


Сертификат система управљања ИСО9001 је добијен 1993. године, лиценца за производњу ТС (Национална специјална опрема за цевоводе и вентиле) 2002. године и АПИ 6Д (Амерички институт за нафту) лиценца 2009. Наша фабрика има висок систем контроле квалитета и наменску контролу квалитета тим, сви вентили се прегледавају на АПИ598 или АПИ6Д, па купцима можемо понудити вентиле добре квалитете. Наставићемо са побољшањем квалитета производа са купцима широм света.


Наша фабрика

Компанија се простире на површини од 56569 квадратних метара, са 50500 квадратних метара радионице и 287 запослених. Постоје четири виша инжењера, два виша инжењера КА, других 28 инжењера и техничара. Имамо пуне линије опреме од производње, прегледа до испитивања, попут две линије за ливење песка и две линије за инвестиционо ливење, 208 комплета опреме за механичку обраду. Опрема за испитивање састоји се од спектрометра материјала, испитивача затезања, испитивача тврдоће, ултразвучног детектора грешака, тестера дебљине, анализатора металног филма и просторије за физичку и хемијску анализу. Наш производни капацитет достиже 6800 тона за различите врсте вентила високог, средњег и ниског притиска, са преко 50 модела и 600 врста спецификација. Имамо јединствене производне капацитете од истраживања, дизајна, развоја, ковања, ливења песка, ливења улагања, машинске обраде, монтаже, испитивања, премазивања до паковања.