Кугласти вентил

Зхејианг Ионгиуан Валве је професионални произвођач вентила у Кини, основан 1967. Са историјом од скоро 50 година историје, данас смо једно од чланова савета Кинеске асоцијације вентила и једно од компајлирања предузећа Натионал Балл Валве. Стандард, означен као један од најбољих кинеских добављача хемијске опреме. Наша компанија је стекла репутацију изванредних предузећа у провинцији Зхејианг, такође је добила повратне информације од задовољства купаца и награде за одличне пословне перформансе.

Кугласти вентил у цевоводу се углавном користи за одсецање, дистрибуцију и промену смера протока медија, потребно је само да се ротира за 90 степени рада и мали обртни момент се може чврсто затворити. Када је потпуно отворен или потпуно затворен, заптивна површина кугле и седишта вентила су изоловани од медија. Када медиј прође, то неће узроковати ерозију заптивне површине вентила. Кугласти вентил према споју може се поделити на прирубнички спој, навојни спој и стезну везу. Наши кугласти вентили такође имају ватросталну структуру и уређај за закључавање. Широк распон апликације, од малих до неколико милиметара, великих до неколико метара, могу се користити окружења високог, средњег и ниског притиска.

Имамо сертификат о систему управљања ИСО9001 који је добијен 2000. године, лиценцу за производњу ТС (национална специјална опрема за цевоводе и вентиле) 2006. године и АПИ 6Д (Амерички институт за нафту) лиценцу 2012. године. Тржиште продаје покрива Северну Америку и југоисточну Азију. фабрика има систем контроле квалитета високог квалитета и наменски тим за контролу квалитета, сви вентили се прегледавају на АПИ598 или АПИ6Д, па купцима можемо понудити вентиле добре квалитете. Имамо пуне линије опреме од производње, прегледа до испитивања, попут две линије ливења песка и две линије за инвестиционо ливење, 208 комплета опреме за механичку обраду. Наш производни капацитет достиже 6800 тона за различите врсте вентила високог, средњег и ниског притиска, са преко 50 модела и 600 врста спецификација. Имамо све на једном месту производни капацитет од истраживања, пројектовања, развоја, ковања, ливења песка, инвестиционог ливења, машинске обраде, монтаже, испитивања, премазивања до паковања. Према стандарду ГБ, ЈБ, ХБ, АНСИ и ЈИС, производимо кугласте вентиле, глобе вентиле, запорне вентиле, лептир вентиле, повратне вентиле, одводне замке, вентиле обложене флуором, пнеуматске и електричне регулационе вентиле за пару, растеретне вентиле и различите врсте прирубница, са разним врстама сировина ( легирани челик, челик отпоран на топлоту. нерђајући челик, угљенични челик, дуктилно гвожђе и сиво гвожђе), радни притисак је 1,6-4,8Мпа и температура испод 480 ° Ц. Са тимом особља добре технологије и високог квалитета, позитивне корпоративне културе, посвећени смо пружању нашим клијентима квалитетне услуге, придржавајући се концепта КВАЛИТЕТА, ЕФИКАСНОСТИ, ИНОВАЦИЈЕ.
Висок квалитет Кугласти вентил је ЦЕ сертификован. Као специјализовани кинески Кугласти вентил произвођачи и добављачи из Ионгиуан вентила, имамо сопствене брендове. Осим тога, можете купити и по повољној цени, јер ми нудимо бесплатне узорке и понуде. Ми не само да подржавамо добре услуге, већ пружамо и отмене, модерне и напредне производе. Можете поуздано купити производе са попустом у нашој фабрици ливница. Ако ми треба много, могу ли да продајем на велико? Да ти то можеш. Зато што су наши производи на лагеру. Добродошли да код нас купите наше производе по ниским ценама. За више информација, контактирајте нас сада. Сарађујмо једни с другима како бисмо створили бољу будућност и обострану корист.