Кугласти вентил

Зхејианг Ионгиуан Валве је професионални произвођач вентила у Кини, основан 1967. Са историјом од скоро 50 година историје, данас смо једно од чланова савета Кинеске асоцијације вентила и једно од компајлирања предузећа Натионал Балл Валве. Стандард, означен као један од најбољих кинеских добављача хемијске опреме. Наша компанија је стекла репутацију изванредних предузећа у провинцији Зхејианг, такође је добила повратне информације од задовољства купаца и награде за одличне пословне перформансе. Наш кугласти вентил према прикључку можемо поделити на Кугласти вентил са куглицом, кугласти вентил са навојем и кугласти вентил са жљебовима.

Куглични вентил у цевоводу се углавном користи за одсецање, дистрибуцију и промену смера протока медија, потребно је само да се окрене за 90 степени, мали обртни момент се може чврсто затворити. Када је потпуно отворен или потпуно затворен, заптивна површина кугла и седиште вентила су изоловани од медија. Овај кугласти вентил је повезан прирубницом, имамо ливено гвожђе, угљенични челик, ковани материјал од нерђајућег челика на избор. Наши кугласти вентили са прирубницом такође имају ватроотпорни дизајн и уређај за закључавање. имају ЈИС, ПН16 и АНСИ ових неколико стандарда за избор.

Наши флнагед кугласти вентили се широко користе. Имамо сертификат о систему управљања ИСО9001 добијен је 2000. године, лиценцу за производњу ТС (национална специјална опрема за цевоводе и вентиле) 2006. и лиценцу АПИ 6Д (Амерички институт за нафту) 2012. Продајно тржиште покривају Северну Америку и југоисточну Азију. Наша фабрика има систем контроле квалитета високог квалитета и наменски тим за контролу квалитета, сви вентили се прегледавају на АПИ598 или АПИ6Д, тако да купцима можемо понудити вентиле доброг квалитета. Имамо пуну линију опреме из производње , преглед до испитивања, попут две линије за ливење песка и две линије за ливење улагања, 208 комплета опреме за механичку обраду. Наш производни капацитет достиже 6800 тона за различите врсте вентила високог, средњег и ниског притиска, са преко 50 модела и 600 врста спецификација.Имамо јединствене производне капацитете од истраживања, пројектовања, развоја, ковања, ливења песка, инвестиционог ливења, машинске обраде, монтаже, испитивања, премазивања до паковања.А према стандардима ГБ, ЈБ, ХБ, АНСИ и ЈИС, производимо кугласте вентиле, глобе вентиле, засунске вентиле, лептирасте вентиле, повратне вентиле, одводне замке, вентиле обложене флуором, пнеуматске и електричне регулационе вентиле за пару, растеретне вентиле и различите врсте прирубница, са разним врстама сировина (легирани челик, челик отпоран на топлоту. нерђајући челик, угљенични челик, дуктилно гвожђе и сиво гвожђе), радни притисак је 1,6-4,8Мпа и температура испод 480 ° Ц. Са тимом особља добре технологије и високог квалитета, позитивна корпоративна култура, посвећени смо пружању нашим клијентима квалитетних услуга, придржавајући се концепта КВАЛИТЕТЕ, ЕФИКАСНОСТИ, ИНОВАЦИЈЕ.
Висок квалитет Кугласти вентил је ЦЕ сертификован. Као специјализовани кинески Кугласти вентил произвођачи и добављачи из Ионгиуан вентила, имамо сопствене брендове. Осим тога, можете купити и по повољној цени, јер ми нудимо бесплатне узорке и понуде. Ми не само да подржавамо добре услуге, већ пружамо и отмене, модерне и напредне производе. Можете поуздано купити производе са попустом у нашој фабрици ливница. Ако ми треба много, могу ли да продајем на велико? Да ти то можеш. Зато што су наши производи на лагеру. Добродошли да код нас купите наше производе по ниским ценама. За више информација, контактирајте нас сада. Сарађујмо једни с другима како бисмо створили бољу будућност и обострану корист.