Поправљени неповратни вентил

Зхејианг Ионгиуан Валве је професионални произвођач вентила у Кини, основан 1967. Са историјом од скоро 50 година историје, данас смо једно од чланова савета Кинеске асоцијације вентила и једно од компајлирања предузећа Натионал Балл Валве. Стандард, означен као један од најбољих кинеских добављача хемијске опреме. Наша компанија је стекла репутацију изванредних предузећа у провинцији Зхејианг, такође је добила повратне информације о задовољству купаца и награде за одличне пословне перформансе. Наши неповратни вентили се могу поделити на неповратне неповратне вентиле, повратни вентили са навојем и повратни вентили са жлебовима ове три врсте.

Неповратни вентил се назива кружни диск као део за отварање и затварање и својом тежином и средњим притиском блокира средњи повратни ток вентила. Обично овај вентил ради аутоматски, у једном смеру протока притиска флуида под дејством отвореног диска; Када течност протиче у супротном смеру, притисак течности и самоплаћени диск делују на седиште вентила, чиме се прекида проток. Наш неповратни вентил је повратни вентил са прирубницом, материјал је угљенични челик, ЛЦЦ, користите притисак 150#-600#, величина 2-12 "за избор, са ватроотпорним дизајном.

Наши неповратни вентили се широко користе. Имамо сертификат о систему управљања ИСО9001 који је добијен 2000. године, лиценцу за производњу ТС (национална специјална опрема за цевоводе и вентиле) 2006. године и АПИ 6Д (Амерички институт за нафту) лиценцу 2012. године. Тржиште продаје покрива Северну Америку и југоисточну Азију. фабрика има систем контроле квалитета високог квалитета и наменски тим за контролу квалитета, сви вентили се прегледавају на АПИ598 или АПИ6Д, па купцима можемо понудити вентиле добре квалитете. Имамо пуне линије опреме од производње, прегледа до испитивања, попут две линије ливења песка и две линије за инвестиционо ливење, 208 комплета опреме за механичку обраду. Наш производни капацитет достиже 6800 тона за различите врсте вентила високог, средњег и ниског притиска, са преко 50 модела и 600 врста спецификација. Према стандарду ГБ, ЈБ, ХБ, АНСИ и ЈИС, производимо кугласте вентиле, глобе вентиле, засуне, лептир вентиле, повратне вентиле, одводне замке, вентиле обложене флуором, пнеуматску и електричну пару контролни вентили, растеретни вентили и различите врсте прирубница, са разним врстама сировина (легирани челик, челик отпоран на топлоту. нерђајући челик, угљенични челик, дуктилно гвожђе и сиво гвожђе), радни притисак је 1,6-4,8 Мпа и температура испод 480Ц ° .С тимом особља добре технологије и високог квалитета, позитивне корпоративне културе, посвећени смо пружању нашим клијентима квалитетних услуга, придржавајући се концепта КВАЛИТЕТА, ЕФИКАСНОСТИ, ИНОВАЦИЈА.
Висок квалитет Поправљени неповратни вентил је ЦЕ сертификован. Као специјализовани кинески Поправљени неповратни вентил произвођачи и добављачи из Ионгиуан вентила, имамо сопствене брендове. Осим тога, можете купити и по повољној цени, јер ми нудимо бесплатне узорке и понуде. Ми не само да подржавамо добре услуге, већ пружамо и отмене, модерне и напредне производе. Можете поуздано купити производе са попустом у нашој фабрици ливница. Ако ми треба много, могу ли да продајем на велико? Да ти то можеш. Зато што су наши производи на лагеру. Добродошли да код нас купите наше производе по ниским ценама. За више информација, контактирајте нас сада. Сарађујмо једни с другима како бисмо створили бољу будућност и обострану корист.