Куглични вентил са навојем

Зхејианг Ионгиуан Валве је професионални произвођач вентила у Кини, основан 1967. Са историјом од скоро 50 година историје, данас смо једно од чланова савета Кинеске асоцијације вентила и једно од компајлирања предузећа Натионал Балл Валве. Стандард, означен као један од најбољих кинеских добављача хемијске опреме. Наша компанија је стекла репутацију изванредних предузећа у провинцији Зхејианг, такође је добила повратне информације од задовољства купаца и награде за одличне пословне перформансе. Наш кугласти вентил према прикључку можемо поделити на куглични вентил са прирубницом, кугласти вентил са навојем и кугласти вентил са жљебовима.

Куглични вентил у цевоводу се углавном користи за одсецање, дистрибуцију и промену протока медија, потребно је само да се ротира за 90 степени, мали обртни момент се може чврсто затворити. Када је потпуно отворен или потпуно затворен, заптивна површина Куглични вентил и седиште вентила су изоловани од медија. Овај куглични вентил прихвата навојну везу, има ливено гвожђе, угљенични челик, материјал од нерђајућег челика. Кугласти вентили са навојем су доступни у смањеном и пуном отвору, величине 1-4 ". Могу се користити у вода, гас, нафта итд.

Наши кугласти вентили са навојем су у широкој употреби. Имамо сертификат о систему управљања ИСО9001 који је добијен 2000. године, лиценцу за производњу ТС (национална специјална опрема за цевоводе и вентиле) 2006. године и лиценцу АПИ 6Д (Амерички институт за нафту) 2012. Продајно тржиште покривају Северну Америку и југоисточну Азију. Наша фабрика има систем контроле квалитета високог квалитета и наменски тим за контролу квалитета, сви вентили се прегледавају на АПИ598 или АПИ6Д, тако да купцима можемо понудити вентиле доброг квалитета. Имамо пуну линију опреме из производње , преглед до испитивања, попут две линије за ливење песка и две линије за ливење улагања, 208 комплета опреме за механичку обраду. Према стандардима ГБ, ЈБ, ХБ, АНСИ и ЈИС, производимо кугласте вентиле, глобе вентиле, капије , лептир вентили, неповратни вентили, одводне замке, вентили обложени флуором, пнеуматски и електрични вентили за контролу паре, растеретни вентили и различите врсте прирубница, са разним врстама сировина (легирани челик, гријачи челик отпоран на т. нерђајући челик, угљенични челик, дуктилно гвожђе и сиво гвожђе), радни притисак је 1,6-4,8Мпа и температура испод 480 ° Ц. Са тимом особља добре технологије и високог квалитета, позитивне корпоративне културе, посвећени смо пружити нашим клијентима квалитетну услугу, придржавајући се концепта КВАЛИТЕТА, ЕФИКАСНОСТИ, ИНОВАЦИЈА.
Висок квалитет Куглични вентил са навојем је ЦЕ сертификован. Као специјализовани кинески Куглични вентил са навојем произвођачи и добављачи из Ионгиуан вентила, имамо сопствене брендове. Осим тога, можете купити и по повољној цени, јер ми нудимо бесплатне узорке и понуде. Ми не само да подржавамо добре услуге, већ пружамо и отмене, модерне и напредне производе. Можете поуздано купити производе са попустом у нашој фабрици ливница. Ако ми треба много, могу ли да продајем на велико? Да ти то можеш. Зато што су наши производи на лагеру. Добродошли да код нас купите наше производе по ниским ценама. За више информација, контактирајте нас сада. Сарађујмо једни с другима како бисмо створили бољу будућност и обострану корист.