Навојни повратни вентил

Зхејианг Ионгиуан Валве је професионални произвођач вентила у Кини, основан 1967. Са историјом од скоро 50 година историје, данас смо једно од чланова савета Кинеске асоцијације вентила и једно од компајлирања предузећа Натионал Балл Валве. Стандард, означен као један од најбољих кинеских добављача хемијске опреме. Наша компанија је стекла репутацију изванредних предузећа у провинцији Зхејианг, такође је добила повратне информације од задовољства купаца и награде за одличне пословне перформансе. Наши неповратни вентили се могу поделити на неповратне вентиле са прирубницом, повратни вентили са навојем и повратни вентили са жлебовима ове три врсте.

Неповратни вентил се назива кружни диск као део за отварање и затварање, а сопственом тежином и средњим притиском блокира средњи повратни ток вентила. Обично овај вентил ради аутоматски, у току флуида у смеру притиска, диск вентила се отворио; Када течност тече у супротном смеру, притисак течности и диска плаћају према седишту, чиме се прекида проток. Постоје две врсте неповратних вентила са навојем: закретни неповратни вентил и подизни неповратни вентил. Материјали су од ливеног гвожђа, угљеничног челика, нерђајућег челика и ковани. Овај производ се може наносити на воду, гас, уље итд.

Наши повратни вентили са навојем се широко користе. Имамо сертификат о систему управљања ИСО9001 који је добијен 2000. године, лиценцу за производњу ТС (национална специјална опрема за цевоводе и вентиле) 2006. године и АПИ 6Д (Амерички институт за нафту) лиценцу 2012. године. Тржиште продаје покрива Северну Америку и југоисточну Азију. фабрика има систем контроле квалитета високог квалитета и наменски тим за контролу квалитета, сви вентили се прегледавају на АПИ598 или АПИ6Д, па купцима можемо понудити вентиле добре квалитете. Имамо пуне линије опреме од производње, прегледа до испитивања, попут две линије ливења песка и две линије инвестиционог ливења, 208 комплета опреме за механичку обраду. Према стандарду ГБ, ЈБ, ХБ, АНСИ и ЈИС, производимо кугласте вентиле, глобе вентиле, засуне, лептир вентиле, повратне вентиле, одвод замке, вентили обложени флуором, пнеуматски и електрични вентили за контролу паре, растеретни вентили и различите врсте прирубница, са разним врстама сировина (легирани челик, челик отпоран на топлоту. нерђајући челик, карбони н челик, дуктилно гвожђе и сиво гвожђе), радни притисак је 1,6-4,8Мпа и температура испод 480 ° Ц. Са тимом особља добре технологије и високог квалитета, позитивном корпоративном културом, посвећени смо пружању нашим клијентима квалитетне услуге, придржавајући се концепту КВАЛИТЕТЕ, ЕФИКАСНОСТИ, ИНОВАЦИЈЕ.


Висок квалитет Навојни повратни вентил је ЦЕ сертификован. Као специјализовани кинески Навојни повратни вентил произвођачи и добављачи из Ионгиуан вентила, имамо сопствене брендове. Осим тога, можете купити и по повољној цени, јер ми нудимо бесплатне узорке и понуде. Ми не само да подржавамо добре услуге, већ пружамо и отмене, модерне и напредне производе. Можете поуздано купити производе са попустом у нашој фабрици ливница. Ако ми треба много, могу ли да продајем на велико? Да ти то можеш. Зато што су наши производи на лагеру. Добродошли да код нас купите наше производе по ниским ценама. За више информација, контактирајте нас сада. Сарађујмо једни с другима како бисмо створили бољу будућност и обострану корист.